Cok alimli gorunuyor sanirim opel tr nim test araciydi bu... gule gule kullanin...
Bu kötü birşey mi? Benim de aracım İzmir plakalı 35 Tun, yani T ile başlıyor.. Test aracı ne anlamda kullanılıyor burada? Bayilerin test sürüü aracı değil sanırım? Çünkü benimki daha yeni kokuyor içi resmen, herşeyi pırıl pırıl?
Şunu birisi açıklığa kavuştursun lütfen
Araç harika, gerçek olunca koltuklar fln da süper duruyor. Güle güle kullanın..
35 T... ile başlayanlar GM Türkiye'nin deneme otoları oluyor bildiğim kadarıyla. dergilerde, tvlerde dikkatinizi çekmiş olması lazım opel deneme otolarının plakaları
Evet gördüm de, deneme otosu nedir hocam? Burası benim için önemli
Ne oluyor deneme otosu olunca, başına bişi mi geliyor, bir sıkıntı mı oluyor? Yoksa kibar kibar deneyip 1-2 testten sonra satılıyor mu?
(Benim arabam Bursa çıkışlı, %99 öyle bir deneme işi yok, 2 sene Bursa' da kullanılmış ama sizin başka bir mesajda daha böyle yazmanızdan ötürü konuyu da çok merak ediyorum
Gördüğüm kadarıyla deneme otomobillerinde herşey deneniyor, yüksek devir, kazık fren vs. Deneme otomobillerini acemiler de deniyor, iyi sürücüler de. birkaç aylık 2-3.000 km'deki deneme otomobillerini bayiler uygun fiyatlara elden çıkartıyorlar. onun dışında birşey yok.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum